ENG | HUN
helyszin_1
Zichy Highlife, Budapest, VI. kerület, Zichy Jenő utca 42.
Lakások Helyszín

Pezsgő  nagyváros

Eladó lakásaink Belső-Terézvárosban, a VI. kerület Zichy Jenő u. 42. szám alatt Budapest szívének egyik csendesebb zugában helyezkednek el. Ajánljuk őket mindenkinek, akik imádják a Párizzsal vetekedő, klasszicista belvárosi miliőt közel a város lüktető ritmusához.

 

Előnyben a környezetbarát közlekedés

Pár perces sétával elérhető a Budapest fő érverésének számító Nagykörút és a 4-es, 6-os villamos vonala. Több trolibuszjárat is érinti a környéket, és a közelben található a Nyugati pályaudvar, az M3-as metró vonala. Az Arany János utcai metró 250 m.

Minőségi  kikapcsolódás

Újépítésű, belvárosi lakásaink központi elhelyezkedésének köszönhetően egész évben színházak, mozik, éttermek és zenés klubok, elegáns kávéházak vagy izgalmas romkocsmák széles kínálatából lehet válogatni. Vásárlás a közeli Westendben, kocogás a néhány megállóra lévő Városliget parkjaiban, vagy a Margit szigeten. Reggeli kávé a kedvenc teraszon – minden kényelem megtalálható, amit egy nagyváros kínálhat.

Egyetemek, Duna-part, Szabadság tér, Parlament, Zeneakadémia, Jókai tér, Liszt Ferenc tér, bankok, luxus-és egyéb üzletek, éttermek, mozik, buli helyek, minden szolgáltatás max. 500m séta vagy 15 perc tömegközlekedés átszállás nélkül. A közelben kisboltok, posta, gyógyszertár, pub-ok, kávézók, éttermek, szórakozóhelyek, valamint a WESTEND CITY CENTER bevásárlóközpont teszik, kényelmesebbé a mindennapi bevásárlást és ügyintézést, valamint a szórakozási lehetőségek teljes tárházát is kínálják.

 

Fedezze fel a környéket képgalériánk segítségével!

Készítette: ÚJ-IT